VISIE

Iedere klant én opdracht is uniek. En dat begrijpen wij. Daarom leggen wij hieronder kort uit wat u van ons kunt verwachten. En u bepaalt uiteindelijk zelf of wij voor u en uw werk geschikt zijn. Wij werken met een jong en dynamisch team en stuk voor stuk werken wij met passie. En dat ziet u terug in het eindresultaat. Wij leveren kwaliteit, dat kunnen wij u garanderen. Sterker nog, daar geven wij garantie op. Wij staan voor persoonlijke begeleiding vanaf de vergunning tot en met de nazorg. Wij zijn flexibele vakidioten die graag met u meedenken en creatief omgaan met bouwkundige afwijkingen en veranderingen.  Wij werken uitsluitend met vakmensen waarmee wij lange en gezonde relaties onderhouden. Of het nu personeel, onderaannemer of leverancier betreft. Wij weten wat we van elkaar kunnen verwachten, daarom zijn wij efficiënt. En dat ziet u in de offerte terug. Want wij, wij bieden concurrerende prijzen. Dat is de kracht van ons bedrijf!

 

ONZE KERNWAARDEN

 • Wij werken met vakmensen
  Het leveren van kwaliteit kan niet worden gegarandeerd zonder de juiste vakmensen. Wij werken dan ook met een groot aantal vaste werknemers en onderaannemers. Wij kennen elkaar en dat heeft een positieve uitwerking op zowel de planning, resultaat als op de prijs.
   
 • Wij leveren kwaliteit
  U wilt een woning of kantoorpand (ver)bouwen waar u nog vele jaren plezier van kunt hebben. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en de beste resources. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen die u zoekt!
   
 • Wij bieden concurrerende prijzen
  Wij kiezen er voor om uitsluitend met de beste middelen en mensen te bouwen. Hierdoor zijn wij zeer effectief en efficiënt en dat merkt u in de prijs! Ook u werkt hard voor uw centen, daar houden wij rekening mee.
 • Wij zijn creatief
  Tijdens de bouw kan het voorkomen dat u het toch nét iets anders wilt dan vooraf aangegeven. Of wij stuiten op een bouwkundige afwijking die snel opgelost moet worden. Door onze creativiteit en proactieve instelling komen wij altijd met een passende oplossing.
   
 • Wij denken met u mee
  U heeft natuurlijk een drukke baan waardoor u geen tijd heeft om de regelgeving en innovaties binnen de bouwwereld te volgen. Geen nood! Wij volgen deze ontwikkelingen nauwlettend en delen die kennis graag met u.
   
 • Wij geven persoonlijk advies
  U heeft het druk met uw werk en onderhoudt daarbij ook nog een druk sociaal leven. Daarom wilt u niet graag van het kastje naar de muur gestuurd worden. Wij bieden u daarom tijdens het gehele traject één aanspreekpunt, waar u op kunt bouwen.

 

Wij werken met passie

Werken beslaat een groot deel van ons leven. Maar dat vinden wij niet erg, want bouwen is onze passie! En wij beloven dat u dat terug ziet in het resultaat.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

Neem contact op en laat u verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden.