PERSOONLIJK GESPREK

Het eerste gesprek staat in het teken van een eerste kennismaking. In dit gesprek horen wij graag wat u wensen en behoeften zijn. Bent u er nog niet helemaal uit wat u precies wilt? Geen punt,  wij denken creatief mee en verzien u altijd in een passend advies! P.S. wij hebben geen van 9 tot 5 mentaliteit. Wij nodigen u dan ook graag bij ons uit of komen bij u langs, wanneer u het schikt.
 

OFFERTE

Op basis van uw wensen en behoeften zullen wij een offerte uitbrengen. Bij de offerte kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Een gedetailleerde offerte
  • Een concurrerende prijs
  • De algemene voorwaarden

Wilt u toch nog posten op de offerte toevoegen of verwijderen? geen probleem, dan passen wij dat voor u aan.
 

OPDRACHT

Aan de hand van de door u verkregen offertes kunt u ons het werk gunnen. Indien wenselijk kunnen wij het werk ook op regiebasis voor u uitvoeren. Overeenstemming bereikt? Dan gaan wij verder voor u aan de slag!
 

BOUW

Wij kunnen u een totaalpakket leveren. Naast het reguliere bouwwerk kunnen wij ook het gehele voortraject tot en met de afwerking voor u regiseren.  Wanneer wij een specialisatie niet in huis hebben besteden wij het uit. Wij hebben daarom ook een groot netwerk van vaste onderaannemers en specialisten die ons daar graag bij ondersteunen. Hierbij moet u onder andere denken aan:

  • Bouwtekeningen en constructieve berekeningen
  • Bouwvergunning
  • Grond- en sloopwerk
  • Installatie-, electra-, stuc- en schilderswerk
  • Keuken en badkamer
  • Tuinaanleg

Voor de start van de bouw wordt samen met u de projectplanning doorlopen en zal de bouw op de gewenste datum van start gaan. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de bouw door tussentijdse bouwbegeleidingen.

 

OPLEVERING

Tijdens de oplevering lopen wij met u en de architect een rondje over de bouw. Samen noteren wij eventueel de restpunten en wordt de eerste handtekening voor oplevering gezet. De laatste handtekening voor oplevering wordt pas gezet wanneer wij alle restpunten hebben opgeleverd.
 

NAZORG

Niemand is perfect. Ook wij niet. Daarom blijven wij onszelf graag verbeteren. Graag horen wij dan ook uw ervaringen en suggesties, zodat wij andere (of u in de toekomst) nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

Neem contact op en laat u verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden.